Pages - Menu

29. huhtikuuta 2011

Lyhykäinen (WANTED, hyvä, säänkestävä luonnonkosmetiikka ripsiväri, vinkeistä kiitollinen on hän)

Lyhyestä virsi kaunis: Tykkäsin Katen hääpuvusta. Elegantti, ajaton, klassinen. Hillitty. Ja sopi kantajalleen upeasti. Tosin pikkasen liian laihaan kuntoon on Catherine itsensä päästänyt, vähän lihaa luiden päälle ja voilá!

Sitten, päivän öögat...

Pohjalla sama vanha UDPP, sisäkulmassa YR:n Luminelle sololuomivärinappi, väri Amande vanille, kulmaluulla Wet'n Wildin sololuomivärinappi, väri Brulee. Luomella sisänurkan puolella Make Up Storen microshadow, väri Hyacinth ja ulkonurkalla YR:n Couleurs Nature sololuomiväri, väri Figue Noire. Rajaus Lumenen mustalla rajauskynällä, ripsissä Maybellinen Colossal.

Haluaa HYVÄN, SÄÄNKESTÄVÄN LUONNONKOSMETIIKKA RIPSIVÄRIN KU OIS JO!

Kuvanlaatu kököhkö. Sori.

28. huhtikuuta 2011

Elämäin levyt, part I

Ajattelin ihan sarrrrrrrjana kertoa minulle tärkeistä musiikillisista julkaisuista. Järjestys, missä näistä kerron, ei kerro mitään levyn tärkeydestä. Jokainen levy on tärkein omalla tavallaan.

Så här...

TYPE O NEGATIVE: October Rust

Kuva on täältä
Musiikki on aina ollut iso osa elämääni. Muistan jo varhaislapsuudesta, miten automatkoilla ympäri Pohjoismaiden soi auton kasettisoittimesta joko Junnu Vainiota, Juicea tai Beatleseja. Ehkäpä tuo Beatlesin kuuntelu jotenkin sai aikaan sen, että tykästyin Type O Negativeen lukion ensimmäisellä kovin (ja samalla löysin raskaamman musiikin ihanuudet, tosin en vieläkään ihan kaikenlaista örinää sulata... Olen aika pirun kranttu). Type O Negative on maininnut yhdeksi suureksi vaikuttajakseen juurikin The Beatlesin.

Levynä October Rust on mielestäni helpoimpia Typen levyjä. Se on eheä kokonaisuus, ja no ainakin kaikkien vähänkään gootahtavien neitokaisten tulisi sulaa parin ensimmäisen biisin aikana. Niin kaihoisasti Mr. Steele julistaa rakastavansa, ja palvovansa. Tätä levyä tuli kuunneltua ja paljon lukiossa ollessa. Tapasin maata sängyllä pimeässä huoneessa ja kuunnella, kuinka Mr. Steele lauloi matalalta ja pehmeästi. Ehkä pientä teiniangstailun makua moisessa hommassa, mutta luulen että se oli eräänlaista meditaatiota. Hetkeen keskittymistä. Ja koska levynä October Rust on hyvin eheä kokonaisuus, siihen on helppo sukeltaa ja unohtaa itsensä täysin.



Peter Steele kuoli äkillisesti vähän reilu vuosi sitten, ja jos joku muistaa aina sen hetken missä oli kun kuuli Michael Jacksonin kuolemasta, niin minä muistan AINA missä olin ja mitä tein kun kuulin Peter Steelen kuolemasta. Istuin töissä, aurinko paistoi nätisti näppikselle ja kuuntelin Type O Negativen September Sun- kappaletta. En koskaan, ennen Steelen kuolemaa, tajunnut täysin miten merkittävästä bändistä minulle henkilökohtaisesti, oli kyse. Mielestäni Type O Negative on hyvin aliarvostettu, Peter Steel kun oli lopulta nero niin säveltäjänä kuin sanoittajanakin. Ei tosin pidä väheksyä Josh Silverin osuutta bändin musiikin erinomaisuudessa. Muut bändin levyt ovat vaikeampia, ja vaativat kuulijalta enemmän, mutta kun ne aukeavat... Sitä pääsee kosketuksiinsa sellaisten puolten kanssa itsestään, joita ei tiennyt olevan.

October Rust Wikipediassa

Type O Negative Wikipediassa

Peter Steele Wikipediassa



Ja sitten lopuksi vielä päivän öögat...

Pohjalla tavalliseen tapaan UDPP, kulmaluulla ja sisänurkassa YR:n Matte Tri-Tone luomiväripaletin vaalein sävy, luomella tummemmat sävyt (vaaleampi sisällä, tummempi ulkonurkalla), paletin väri on Mauve Cendré. Alaluomella vaaleampaa sävyä niistä paletin tummista sävyistä. Yläluomella rajaus Lumenen mustalla rajauskynällä, alaluomella vesirajassa Rimmellin valkoinen kajal. Ripsissä Maybellinen Colossal.


27. huhtikuuta 2011

Saiputtia

Käväisin tänään töiden jälkeen pikaisesti Anttilassa katselemassa, löytyisikö sieltä jotain suht halpaa ja kylmän sävyistä poskipunaa (minä, joka olen vannoutunut antiposkipunaisti, olen alkanut tulla toisiin ajatuksiin, kun välillä naama on turhankin kuolleen näköinen), ei ollut, mutta reilulla parilla eurolla mukaan tarttui tällainen...


Koskapa tässä parin kuukauden päästä ollaan jo kolmekymppisiä, niin päätin ottaa tällaisen Anti-Ageing saippuan sitten. Argan öljy on kuitenkin aika jytyä kamaa, joten luultavimmin tämä käy myös nassun puhdistamiseen silloin, kun ei tarvitse meikkiä irroittaa. Lähinnä kuitenkin käsille ja vartalolle tämän ajattelin. Tuoksu on hieman "mummomainen", mutta menettelee kyllä. INCI on seuraavanlainen:

Sodium Palmate
Sodium Palm Kernelate
Aqua
Parfum
Argania Spinosa Kernel Oil
Decyl Oleate
Glycerin
Palm Kernel Acid
Sodium Chloride
Hexyl Cinnamal
Butylphenyl
Methylpropional
Linalool
Tetrasodium edta
Tetrasodium Etidronate
Limonene
Coumarin
Citronellol

Tässä INCI vielä http://www.cosmetic-check.comissa tehtynä, klikkaamalla suuremmaksi (kauhea kuvanlaatu, soooriii).

Pari pahista löytyy saippuasta, ja tuota  methylpropionalia ei löytynyt laisinkaan. Mutta pahikset aika loppupäässä, ja alkupäässä kaikki hyvikset.




Tässä vielä päivän öögat...


Pohjalla UDPP, kulmaluulla ja sisänurkassa MF:n Earth Spirit- sololuomivärinappi, väri Pale Pebble
Luomella Meow Cosmeticin St. Patty's kausiväri Blarney Stone, ulkonurkassa BS:n luomiväriduosta Sage tummempaa vihreää, kuten myös alaluomella rajauksessa. Alaluomen vesirajassa valkoinen rajaus Rimmelin valkoisella kajalilla, yläluomella BS:n eyeliner ja ripsissä Maybellinen Colossal.

Tuo Blarney Stone on jännä väri kyllä, hyvin hailakka vihreän harmaa. Tykkään kovasti, mutta ei taida ihan tilaukseen asti joutaa. 



26. huhtikuuta 2011

Jotain välillä loppuukin!

Olen tunnollisesti koko talven käyttänyt hamstraamiani tuotteita loppuun. Eilen loppui Lumenen Sensitive Touch Comforting Eye Cream, XZ:n Suklaa&Vanilja Hoitosuihke ja Organic Surgen Eye Gel.


Eipä ole noista juurikaan mitään sanottavaa. OS:n silmänympärysgeeli tosin laski turvotusta hyvin, kun taas Lumene aiheutti sitä, vaikka kuinka vähän laittoi. Lisäksi talvella pahimpina aikoina tuo Lumenen voide kirveli ja pahasti. En osta uudelleen, OS:n geeliä voisi harkita. XZ:n hoitosuihke oli ihan ok, tosin annostelun kanssa sai olla varovainen, liikaa jos öysäsi niin hiukset latistui ja pahasti. Silmänympärysvoiteiden tilalle piti saada uusi, ja ostin sitten muissa blogeissa kehutun Pirkan Q10 Silmänympärysvoiteen. Hintaa oli alle 4€, joten olen aika tyytyväinen. Kestänee kesän, ja syksynkin.

Ja pitkästä aikaa, päivän silmät:



Pohjalla UDPP, kulmaluun kohdilla Wet'n Wildin luomivärinappi, väri  Brulee,
sisäkulmassa sipaisu YR:n Couleurs Nature luomiväri, väri Blanc Narcisse, ja luomella itsellään H&M:n  Into The Night luomiväribaletista tummimmat harmaansävyt. Rajaus BS:n eyeliner ja ripsissä Blueberry Volume-ripsari. Mustana.


24. huhtikuuta 2011

Sensai Sponge Chief hakusessa

Olen nyt lueskellut Sensain Sponge Chiefista niin paljon ylistystä ja lisäksi sydäntä lämmittää tuotteen kestävyys, että haluaisin mokomaan sijoittaa rahaa. Harmi vain, ettei tässä kaupungissa ole Stockaa tai Sokosta. Emotions löytyy, mutta Sokoksen verkkokaupan sivuilla ei Sponge Chief ollut ainakaan valikoimissa.

Kysymys kuuluukin, voiko tuota ostaa netistä jostain? Anyone? Help needed!

22. huhtikuuta 2011

Mötikälle kaverit ja muuta

Omin pienin kätösin näin pitkän perstain kunniaksi tein mm. Onyx-mötikälle pienemmät mötikät kavereiksi. Ja muutakin tuli tehtyä. Kas tässäpä...

Granaatin punaisia 4mm lasihelmiä (sileitä ja fasettihiottuja), Swarovskin biconeja, yksi Swarovskin feikkihelmi, 6mm fasettihiottuja lasihelmiä, sekä pari fasettihiottua rondellia, kirkas/hopea lasihelmiä sekä hopeoitu lukko. Tykkään kovin, ja tästä ei tullu edes liian iso!

Hopeiset tuollaiset "silmät", sekä 4kpl 4mm Swarovskin biconeja, värinä Indian Saphire. Nämä saa omakseen, jos hinnasta sovitaan. Itse en oikein tuohon biconeiden väriin lämpene. 

Onyx-mötikän kaverit: Litteät lasipisarat, pari satiinipintaista hopeahelmeä, sekä vähän kömpelösti lasipisaroiden päälle kieputettu 3mm pehmeää hopealankaa.






PS. HYVÄÄ PÄÄSTÄISTÄ!!

20. huhtikuuta 2011

Upeaa suomalaista dokumenttielokuvaa tarjolla!

TÄNÄÄN TV2 KLO 22.50 Miesten vuoro

Upeaa, että Dokumenttiprojekti näyttää tämän! Itse kävin jo aikaa sitten katsomassa tämän ensi-illassa, sillä toinen ohjaajista on paikkakuntalaisia ja enskari oli siis paikallisessa pienessä elokuvateatterissa. Voin kertoa, että kokemus oli uskomaton. Itketti, nauratti, kosketti... Suosittelen lämpimästi KAIKILLE tätä dokumenttia. Katsokaa.

19. huhtikuuta 2011

Kaikkea sekaisin

Inventoin korukrääsäni, ja järkyttävä määrä löytyi helmiä/Swarovskin kristalleja joista ei tiennyt mihin käyttäisi. No, olen jo pitkän aikaa halunnut runsaan rannekorun. Joten, ei kun tekemään...


Tälle annoin nimeksi "Kaikki valkean ja mustan sävyt". Valkoinen ja mustahan eivät sinänsä ole värejä, joten pieni ristiriita. Nooh... Anyway, jonkinlaista symmetriaa havaittavissa, mutta ei jokaisessa rimpsussa. Lasihelmiä, Swarovskeja, 4 hopeakalottia ja hopeinen lukko.




Tähän kaunokaiseen heittelin kaikki sävyihin sopivat "kiitos"-helmet. Ei mitään symmetriaa, ei mitään järjestystä. Kunhan vain joku värien harmonia säilyi. Tykkään, on sellainen jota on kiva tutkia kun on tylsää. Lasihelmiä, Swarovskeja, hopeinen lukko. Kokeiltuani, totesin tämän olevan hieman liian iso... D'OH!



Taannoisen aspiriinikuorinnan jälkeen iho on edelleen pehmeä, mutta pieniä pienenpieniä finnejä pukkaa. Ilmeisesti talven yli ihon syvyyksissä muhineet liat puskee läpi. No, hyvä niin, että kesäksi puhdistuu nassu. Ps. Olen ihan koukussa "aamurääkkeihin" eli aamuisiin salisessioihin.

18. huhtikuuta 2011

Aspiriinia naamaan, kyllä

Ja tarkoitan siis eräänlaisena tahnana naamaan, kuorimaan ihoa.

Testasin tuossa hetki sitten mm. Nekun hehkuttamaan aspiriinikuorinnan. Kuorintaan tarvitsee aspiriinia sekä entsyymi kasvonaamion. Itse käytin Freemanin Pineapple Facial Enzyme Maskia.



Lyhyestä virsi kaunis (näin minä siis tein ko. kuorinnan)...


  1. Pese/kostuta kasvot (itse kävin suihkussa ja pesin kasvoni Lushin Coalfacella)
  2. Ota aspiriini (tai kaksi), tiputa sen päälle hieman vettä ja murskaa se sormillasi eräänlaiseksi tahnaksi.
  3. Kuori tahnalla lempeästi kasvot. Äläpä sitä silmänympärysihoa kumminkaan!
  4. Jätä aspiriinitahna kasvoille ja laita sen päälle entsyymi kasvonaamio. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia.
  5. Huuhdo pois runsaalla lämpimällä vedellä. 


Voin kertoa, iho on pehmeä kuin vaavin pylly ja ainakaan minulla se ei punoita niin kuin yleensä kuorintojen jälkeen. Lisäksi oikein tunnen miten iho hengittää.

Eli siis, turhaan ei tätä semiDIY BHA/AHA-kuorintaa hehkuteta. Toimii kuin unelma. 


Happy girl!

16. huhtikuuta 2011

Ankara mötikkä, eli kaulakoru Onyx-riipuksella

Posti toi alkuviikosta paljon korukrääsää ja mukana tuli myös jumalattoman kokoinen Onyx-brioletti/riipus. En oikein tiennyt mitä tehdä sen kanssa. Laitoin siihen vain riipuspidikkeen kiinni ja väänsin 1,2mm kovasta hopealangasta vielä renkulan, että mokoman sai puuvillanyöriin ripustettua. Sitten iski totaalinen tyhjyys. Mokoma näytti turhankin synkältä mustana, mustaan puuvillanyöriin pujotettuna. Kun jotenkin saisi hopeaa...

Inspiraatio iski, kun hokasin 0,3mm pehmeää hopealankaa. Ja lopputulos... Se on tässä...

Kuva on otettu tietokonepöydällä, auringon paistaessa. Läppärissäni on vihertävä kansi, ja kivasti sitten heijastanut tuohon kuvan yläreunaan.

Aurinko paistaa. Kadut pöllyää. Tuntuu, että naama, sieraimet, silmät ja iho on täynnä sitä pirun katupölyä. Yääh.

14. huhtikuuta 2011

IIIIIIH!

Monelle asialle on saanut huutaa "IIIIH!" tässä viime aikoina. Tässä pari esimerkkiä...


Iron Fistin balleriinat!! Nämä kaunokaiset kantavat nimeä Sugar Witch Flat, ja ovat suloisimmat ikinä! En tosin väheksy yhtään viime kesänä hankittuja Zombie-balleriinoja. Mutta näillä tänä kesänä. Kilisevät kivasti kun kävelee, kun on tuota metallista koristetta siunaantunut tuohon rusetin alle. Hintavat olivat, mutta no... Laadusta saa maksaa. Viime kesänä ostetut Zombie-balleriinat ovat vielä kuin uudet. Ja niitä kyllä käytin melkein joka päivä.
Sitten...

Meow Cosmeticsin paketti tuli NOPEASTI. Tasan viikossa. Ja tämä mineraalipohja toimii kuin unelma... Olen väriltäni Siamese Sleek, VIELÄ. Luulen, että kesän lopulla olen kyllä tummempi. Pitänee tilailla sampleja ja sekoittaa omaan purnukkaan kesäksi oma pohja. Tuo nimittäin kestää varmaan seuraavan vuoden ainakin, on niin iso purkki. Kasvoilla ei tunnu juuri miltään, peittää riittävän hyvin, ei kasaannu huokosiin ja ei juuri tarvitse korjailla päivän mittaan. LOVE IT. 

Hmmh... Mitähän muuta? No, tänä aamuna oli toinen salisessio ja kun sai nyt rauhassa tehdä omaan tahtiin, niin oli paljon miellyttävämpää. Uskoisin jääväni aika hyvin tuohon touhuun kiinni. Lisäksi antaa ihanan rauhallisen, mutta energisen olon kun aloittaa päivänsä rehkimällä hiukan.

Ja, kaverini tilasi korvakoruja. Halusi tähtiä ja timantteja. Joten tein hälle sellaisia. Noista riippuvista kyllä näkee, että silmukantekotaitoni ovat olemattomat. EN VAAN SAA PYÖREITÄ NIISTÄ! ROAR! Osat ovat sterling hopeaa, sitten on hematiittitähtösiä, Swarovskin biconeita ja matta lasihelmiä.



11. huhtikuuta 2011

2x12 95kg

Ensimmäinen ohjattu salisessio oli tänä aamuna.

OH MY GOD...

Oli ohjaaja tehnyt jokseenkin brutaalin ohjelman ja rehellisyyden nimissä täytyy myöntää, että sitä ei ihan loppuun tänään menty koska 1) minulle alkoi tulla huono olo ja 2) energia ei vain riittänyt. Voi johtua siitä, että aamupalasta oli jo kolmisen tuntia aikaa ja olin pyöräillyt sessiota ennen sellaiset nelisen kilometriä jo.

Mutta, että (niin kuin teinit, tai ihana Sampo Marjomaa sanoisi) OOÄMGEE.

Yllätyin iloisesti kuitenkin, kun jaksoin esimerkiksi jalkaprässissä tehdä 2x12 sarjan painolla 95kg! Yläselkä, kädet ja keskivartalo on kuitenkin aika rapakunnossa. Tästä se lähtee kunto kuitenkin nousemaan!

Torstaina seuraavan kerran, ilman ohjausta. Voi olla, että teen hieman pienemmillä painoilla ja lisään vähän crosstrainerilla kelausta.

Jännityksellä odotan, miten kamalan kipeä olen huomenna... IIK!

10. huhtikuuta 2011

Mitä vikaa on luonnollisuudessa?

Tuleeko joillekin teistä välillä sellainen olo, että kun katsoo naistenlehtien kansia, tai vaate/hajuvesi/meikki/vähän kaikenlaisia mainoksia, että ns. tavallisella naisella on median markkinoiman kuvan mukaan täydellinen iho, ei selluliittia missään, ei jenkkakahvoja, ei hiusongelmia, jne? Minulle tulee välillä juurikin sellainen olo. Kyse ei ole siitä, että media markkinoisi täydellistä naista. Ei. Media väittää, varsinkin mainostajat, että ihan tavallinen nainen omaa juuri nuo edellämainitut ominaisuudet. Ja lisäksi hänellä on supertuuheat silmäripsetkin.

TOI ON NIIN VÄÄRIN. Olen aikoinani opiskellessani lukenut aika montakin kurssia mediakasvatuksesta. Mediakasvatushan on nykyään jo oikeastaan pakollista, sillä varsinkin markkinoivalla medialla ei tunnu olevan mitään moraalia kun tullaan esimerkiksi nuorille ja miksei vanhemmillekin naisille markkinoitaviin vaatteisiin. H&M on tästä mielestäni hyvä esimerkki, länsinaapurissahan pulju sai käsittääkseni huomautuksia, kun niin printti- kuin tv-mainonnassakin oli turhankin laihoja malleja.

Toinen asia ovat naistenlehtien kannet, ja no suurinosa ripsivärimainoksista. VOI SITÄ KUVANKÄSITTELYN MÄÄRÄÄ (tiedän mistä kirjoitan, olen opiskellut kuvankäsittelyä kohta kuusi vuotta)! En ole nähnyt ainuttakaan esim. Cosmopolitanin kantta, jossa kannessa hilluvan tähtösen/mallin ihoa ei olisi siloteltu epäluonnollisen sileäksi, tai pieniä muhkuroita kropasta otettu pois. Mielestäni KAIKISSA käsitellyissä kuvissa, jotka tulevat mihin tahansa lehteen, tulisi olla merkintä MP (manipulated picture, eli vapaasti suomennettuna käsitelty kuva). Lukijalle kävisi selväksi, että kyse ei ole todellakaan mitenkään todellisuutta vastaavasta kuvasta. Jokunen vuosi sitten tätä kai suunniteltiin, mutta ei taida homma olla toteutumassa kuitenkaan.

Poikkeuksiakin löytyy, mainosten puolelta ensimmäisenä tulee mieleen Dove, ja heidän kampanjansa, jossa malleina toimivat oikeat, normaalit naiset. Jännää, että se oli poikkeavaa. Minusta sen tulisi olla standardi. Lopultahan ei voi paljoa luottaa siihen, mitä se malli/Hollywood-tähtönen sanoo tuotteesta, koska ei heidän ole pakko sitä käyttää. Ja tuskin he käyttävätkään, koska varaa on varmasti kalliimpiin ja parempiin tuotteisiin, kuin mitä löytyy markettien hyllystä. Toisaalta, jos tavalliselle tallaajalle tarjotaan huimia summia tuotteen mainostamisesta, niin luultavasti hänkin kehuu ko. tuotteen maasta taivaaseen.

En oikein käsitä sitä, miksi televisiossa pyörii kaikenmaailman "tahdotko malliksi"-ohjelmia. Tietenkin on syntynyt vastareaktioita, on sitten niitäkin ohjelmia joissa painotetaan luonnollista, Äiti Maan suomaa kauneutta.

Pointtini: Median tulisi ottaa vastuu siitä, miten kovia ulkonäköpaineita niin nuoremmat kuin vanhemmat ihmiset nykyään kokevat. Kauneuteen ja kauneusihanteeseen liittyviä ohjelmia, lehtiä, nettisivustoja on ihan liikaa (kamalin esimerkki tällä hetkellä mielestäni on Livillä alkanut nimeltämainitsematon suomalaiseen kauneushoitolaan sijoittuva reality). Kauneusleikkaukset yleistyvät koko ajan. Mistä se johtuu? Medialla on vastuunsa. Muotisuunnittelijoilla on vastuunsa. Kauneusteollisuudella on vastuunsa. Milloin joku OIKEASTI tekisi jotain, näyttääkseen että kantaa vastuunsa?

Loppuun Sixx AM:n uutta tuotantoa, joka niin kovin hyvin sopii tähän.


PS. Jokainen on kaunis. Ja oikea kauneus, niin kliseeltä kuin tämä kuulostaakin, tulee sisältä. Voit olla ihanne mitoissa, kaunis kasvoinen, tuuheat hiukset ja silmäripset omaava ihminen. Vaan jos olet sisältäsi tyhjä, et ole kuin se kuori joka lopulta rapistuu ja rumenee.

9. huhtikuuta 2011

Laine kerrallaan

Eilen näin ties monettako kertaa livenä yhden parhaista suomalaisista bändeistä. Kyseessä on Kaskisista kotoisin oleva SARA. Vaikka kyseessä oli pieni yleisö, riitti pojilla silti energiaa ja Joan laulu tulee AINA sydämestä. Energian aisti. Harva suomalainen bändi on lavalla niin innostunut omasta jutustaan, ja samalla myös huomioi yleisönsä. Menkää, kokekaa. Aivan uskomaton energia Saran keikoilla on.


PS. Saran videot on muuten järestään ihan törkeän hyvän näköisiä. Estetiikantajua löytyy.

6. huhtikuuta 2011

Nikki Sixx: This Is Gonna Hurt

Nikki Sixx on saanut aikaan jotain aivan käsittämättömän upeaa. Ensinnäkin suosittelen lukemaan herran Heroiinipäiväkirjat-opuksen. On hyvin opettavainen kirja.

Ja sitten tämä uusin tuotos: This Is Gonna Hurt.
Jos olen oikein käsittänyt, tuon nimen alle lukeutuu kirja, Sixx AM:n levy ja dokumentti. Ja dokumentti on nyt netissä. Mr. Sixx jakaa Nassussa linkkejä dokumentin osiin ja ajattelin auttaa jakamalla linkit myös täällä. Eli...

OSA I

OSA II

Kolmaskin osa on olemassa, laitan sen tänne heti kunhan herra Sixx saa sen ladattua nettiin niin, että näkyy täällä Suomessakin.

Koruja ja kynsiä

IHAN ENSIN: This is why I LOVE Meow Cosmetics. Tilasin heiltä, ja hölmönä en käyttänyt alennuskoodia joka oli tullut Call Cat Newsletterissä (fiksuna tyttönä en lukenut sitä ennen tilausta...D'oh). Otin yhteyttä "kisuihin" ja he hyvittivät Paypal-tililleni sen summan, jonka olisin saanut alennusta jos olisin alekoodia käyttänyt! Aivan käsittämättömän upeaa!


Eilen tuli tehtyä se kardinaalimoka, että menin hetkeksi "lepuuttamaan silmiäni". Pari tuntia myöhemmin heräsin, enkä tiennyt mikä maa, mikä valuutta, missä olen ja kuka olen. Kello oli tuolloin puoli yhdeksän illalla. EI NÄIN. Nukkumatti tulikin sitten vasta joskus kahden jälkeen aamuyöllä toivottamaan hyvää yötä ja heittämään kasan hiekkaa silmiin.

No, koskapa oli tylsä ilta, sain aikaan vaikka ja mitä. Ensinnäkin sain vihdoin ja viimein käyttöön Beadaholiquelta tilatut pienen pienet kuukivet. Kun oli tarpeeksi pehmeää 3 millistä hopealankaa, niin mokomista sai aikaan oikein pienen ja söpön setin. Kas tässä...

Kuvan laatu on heikohko, mutta ainoa kuva missä näiden fasettihiottujen kuukivi briolettien hyvin hento violettiin vivahtava väri tulee esiin. Ovat tosiaan pieniä, kuten kuvasta voi päätellä. Kuunpisarat tuli näille söpöläisille nimeksi. Ja ihan omaan käyttöön, koskapa olen rapu horoskoopiltani ja kuukivi on ravun kivi.
Intouduin myös yön tunteina kikkailemaan kynsilakoilla. En ole koskaan pahemmin välittänyt kynsillä kikkailuista. Rakennekynsiä pidän lähinnä turhuuden turhuutena. Minulle riittää, että omat kynnet ovat huolitellut ja hyväkuntoiset. Mutta niin, löysin vanhan Anytimen hopeanvärisen kynsilakan ja aattelin, notta tuohan passais tuon IsaDoran mustan cracklen alle vallan mainiosti. Ja niinhän se passasi. Tässä tulos:

Näitä pidempiä kynsiä en halua, en vaan osaa olla jos on todella pitkät kynnet. Raavin vahingossa itseäni ja toisia. Not good.

Tällaista tällä kertaa. Olen tässä jo pidemmän aikaa kirjoittanut tuonne luonnoksiin etenkin naisten vääristyneestä kauneusihanteesta. Ehkä saan paasaukseni vielä jokin päivä julkaistua. Aihe kun on lähellä sydäntäni.

5. huhtikuuta 2011

Ajan Henki

Sydäntäni lähellä on kriittinen ja kaiken kyseenalaistava tapa katsoa nykyistä yhteiskuntaamme. Paljon on vialla, suurin osa ihmisistä vaan ei halua myöntää sitä. No, kuitenkin nyt julkaistu Ajan Henki- dokumentti. Se on tehty ilman rahoitusta ja siinä pyritään näyttämään, mihin asiat ovat menossa jos emme havahdu. Joten.. Katsokaapas se.

AJAN HENKI

4. huhtikuuta 2011

Karvoja ne on kulmakarvatkin

Kulmakarvat. Aika aliarvostettu elementti kasvoissa, ainakin kun katselee miten ihmiset niitä käsittelee.

Edustamassani alakulttuurissa (joo, olen jonkin sortin gootti) kulmakarvoja ajellaan pois, ja sitten piirretään itse sellaiset esimerkiksi mustalla kajalilla tai eyelinerilla. Kaikilla on tyylinsä ja arvostan sitä. Oma mielipiteeni on kuitenkin se, että Luonto Äitiin pitää sen verran luottaa, että hän on osannut laittaa ne kulmakarvat siihen kohtaan ja sillä tavoin, mikä sopii juuri sinun kasvoillesi. Tietysti pitää pitää huoli kulmakarvoista, nyppiä villiintyneet puskat kuriin ja "monobrow" ei käy kenellekään (paitsi ehkä Frida Kahlolle)!

Kulmakarvat tuovat kasvoille ryhdikkyyttä ja ilmeikkyyttä. Harvalle käy täysi kulmakarvattomuus mielestäni. Saimi Hoyer on poikkeus säännöstä. Tosin mielestäni Saimikin on paljon ilmeikkäämpi kulmakarvojen kanssa.

Itse hoidan kulmakarvojani aika pieteetillä. Kerran olen ne käynyt nypityttämässä ammattilaisella, tulos: kaksi LIIAN ohutta kaarta ja paljon ärtyneitä ihohuokosia. EI, EI, EI! Siitä katastrofista lähtien olen hoitanut kulmakarvani itse. Nypin ylimääräiset karvat aina kun niitä ilmaantuu ja n. kerran kuussa siistin oikein ajan kanssa.

Koskapa minulle on siunaantunut paksut ja tummat kulmakarvat, on tarpeelliseksi tullut käyttää kulmakarvageeliä. Ensin testasin (testaus tapahtunut PIITKÄN ajan kuluessa) MSCHICin kulmakarvageeliä (joka ei heidän valikoimissaan ilmeisesti enää ole), toimi hyvin mutta miinusta pienestä koosta. Seuraavaksi testasin Make Up Storen vastaavaa, toimi hyvin, iso koko, mutta hinta oli n. 17€... Juu ei. Nyt sitten, paikallisessa H&M:ssä vieraillessa ehkelikuoro lauloi, kun hooämmän meikkihyllystään löytyi VITOSELLA suht isokokoinen KIRKAS kulmakarvageeli. HALLELUJAH! Ja se toimii.

Kulmakarvavärinä minulla on ollut pitkään jo Paris & Berlinin kakkueyeliner (harmaa), jota käytän siis kuivana kulmiini ja märkänä se on hyvä eyeliner. Siveltimenä on Duroyn kulmakarvasivellin, joka on tarpeeksi napakka tarkkaan työskentelyyn.

Kulmakarva-arsenaali. Toi ParisBerlinin kakkueyeliner on ollut kyllä upea käytössä. Pysyy hyvin siellä minne sen laittaa, eikä lähde karkailemaan päivän kuluessa. Luomiväri tuppaa karkaamaan kulmakarvoistani päivän kuluessa. Tuo nappi on kestänyt minulla jo noin neljä vuotta. Eli halvaksikin tulee. 

3. huhtikuuta 2011

Multaa kynsien alla

Kevätsiivous on edistynyt, mutta mutta... Hairahduin tänään sitten istuttamaan kaikenlaista kivaa kesäksi. Ja kevätsiivous on siis pienellä "luovalla tauolla". Krhm...

Asun kerrostalossa, ja asuntoani on siunattu suht kookkaalla parvekkeella. Joten, ajattelinkin tänä kesänä panostaa hieman enemmän parvekkeen sisustukseen. Kunhan tämä harmaus poistuu, ja kuivemmat ilmat saapuvat, kuuraan parvekkeen lattian puhtaaksi ja ryhdyn suunnittelemaan paremmin. Sen tiedän kuitenkin, että haluan paljon kasveja. Ja tänään sitten istutin ruohosipulia, persiljaa ja päivänhattuja. Olisi kivaa, että parvekkeella voisi oleilla muutenkin kuin vain... Kastelemassa kukkia.


Iso kahvimottikin kelpaa persiljan asuinpaikaksi...
Taustalla suurimmat ruukut, joihin kylvin päivänhatut. Haluan paljon kukkia (voi elämä, onko minusta tulossa hippi?)!

Tuli myös laitettua multiin siemeniä hieman nahistuneesta kirsikkatomaatista ja lisäksi ajattelin vielä laittaa parempiin multiin sinappikaalin (trendikkäämmin ilmaistuna, rucolan) ja toivoa, ettei se nuupahda.

Olisi kiva tehdä parvekkeesta tavallaan yksi huone lisää. Harmi vain, kun se ei ole lasitettu. Mutta, jos hankkii jostain säänkestäviä materiaaleja niin eiköhän sisustus kestä. Pitänee ryhtyä kiertelemään kirppiksiä. Ainakin erilaisia tasoja pitää saada ja ehkä sellainen teline, jolla saan parvekkeen kaiteeseen kiinni pitkän kukkaruukun.

Kauheasti kaikkea suunnitelmia, muttei hirveästi rahaa. Kirppiksille pitää päästä!

2. huhtikuuta 2011

Kevätsiivous, part I

Eilen illalla julistin itsekseni, että huomenna on se päivä jolloin minä laitan KAIKEN KUNTOON SAMOINTEIN!

Tänä aamuna tuli sitten vähän lööbailtua, vasta tuossa 11.00 aikaan pääsin ylös sängystä. Ja nyt puoli kahdentoista aikoihin juon tässä aamukahvia ja päivitän blogia. Krhm...Vaan olen jo laittanut hiukset kiinni ja asennoitunut siihen, että nyt alkaa kevätsiivous. Tavoitteena on hankkiutua KAIKESTA TURHASTA eroon. Se on nimittäin niin, että mitä enemmän krääsää sitä enemmän ahdistusta. Ainakin minulla.

Joten olen ajatellut käyväni KAIKEN läpi ja lahjoittavani turhat, mutta käytettävät tavarat/vaatteet SPR:lle/FIDAlle. Ne tavarat ja vaatteet, jotka ovat käyttökelvottomia, menevät roskiin. Vähän tavallaan sellainen siivous, että muuttaisi, mutta ilman sitä muuttamista.

Meikit kävin jo läpi, lähti NELJÄ vanhaa meikkivoidetta roskiin. Yhden Yves Rocherin mineraalimeikkivoiteen säästin kesää varten. On vaalein sävy, mutta ihan helkkarin tumma. Kesäksi hyvä ns. aurinkopuuteriksi minulle, kalkkilaivan kapteenille. Löysin yhdet tekoripsetkin (?!?!??!), en oikein tiedä mitä niille tehdä. Jäävät nyt tuonne ns. ei niin käytettyjen meikkien-meikkilaukkuun oleilemaan. Mistä sitä tietää ikinä, mihin joutuu.

Päivä on harmaa ja sateinen, eli TÄYDELLINEN siivouspäivä. Nyt kun vaan alkaisi kofeiini vaikuttaa ja saisin ns. raivon päälle... No, koko päivä aikaa. Ei tästä sentään stressiä tarvii vetää.

Niin, ja... Meowille lähti tilaus. Sitten kun olin tilauksen tehnyt, tajusin, että heiltä oli juuri tullut sähköpostiin Call Cat Letter, jossa tietenkin oli alennuskoodeja. Välillä olen aika TYHYMÄ. Mut kaikki on välillä, eikö... :D

1. huhtikuuta 2011

Harmaa, tuo väreistä harmain

En ymmärrä mikä minuun on iskenyt. Ennen halusin kaikenlaista värikästä silmäluomilleni, mutta nyt on iskenyt jonkinlainen harmaa-kausi. Metsästän koko ajan erilaisia harmaita nettikaupoista ja oikeista putiikeista. Niitähän varmasti riittää ihan niin paljon kuin jaksaa etsiä... Mutta, että HARMAA? Mikä siinä harmaassa voi kiehtoa niin järkyttävän paljon?

Löysin kuin löysinkin Max Factorin pienen luomiväriduon, Mystic Moon väriltään. Mielestäni vähän violettiin taittavia harmaita, tai no toinen on kyllä hopea eikä harmaa. Ihan nätiltähän se näytti silmissä...

Pohjalla UDPP
Liikkuvalla vaaleaharmaa MF:n luomiväriduosta, Mystic Moon
Luomivaossa tummempi harmaa samasta duosta
Kulmaluulla ja sisänurkassa MF:n sololuomiväri Earth Spirits, Pale Pebble
Rajaus MSCHIC:in Eye Stain, Black Cherry Shine
Ripset, Maybelline Colossal

KULMAKARVAT IHAN JÄRKYTTÄVÄSSÄ KUNNOSSA, UAH...


Mutta niin, pitäisi yrittää tuosta harmaasta pois. Se vaan on arkena niin helppo väri, mutta jos arkikin tuppaa välillä olemaan harmaata, niin eikö sitä pitäisi edes luomiväreillä iloitella?! Olen harkinnut syvän sinisen luomivärin hankkimista, Yves Rocherilla olisi yksi aika nami. En vain tiedä sopiiko ihoni väriin sininen... Olen taas talven jäljiltä kovin kalpeakin.

Tänään tällaista hömppää! Kepeää ja turhamaista kiireisen päivän päätteeksi. :)

PS. Kenelläkään suosituksia häivytyssiveltimien suhteen? MACin siveltimet ei tule kuuloonkaan (tällä budjetilla), lähinnä sellainen hyvä&halpa olisi hakusessa, vanhasta Lumenesta kun alkaa vähän aika jättää...