Pages - Menu

30. tammikuuta 2013

Pari hyvää tököttiä kasvoille

Olen tässä kuumeisesti nyt koettanut löytää omille kasvoilleni sopivia puhdistus- ja hoitotuotteita. Totuus on se, että näin talvisin ihoni pimahtaa täysin ja se kiukuttelee kaikesta mahdollisesta. Kesällä ollaan kavereita, talvella ei.

Viime talvena koetin Lushin Full Of Grace- seerumia, joka toimi ihan hyvin. Ja oli ERITTÄIN riittoisa. Jotenkin koin kuitenkin kiinteän muodon hankalaksi käyttää, joten etsiskelinkin pitkän aikaa sopivaa seerumia nimenomaan yöksi. Sitten eräs kaunis ilta paikallisessa Anttilassa silmiini osui tämä kaunokainen...


Kyseessä on italialaisen Athena's merkin Erboristica- linjan arganöljyä ja kasvikeramideja sisältävä seerumi, joka on nimenomaan tarkoitettu yöllä käytettäväksi. Ja kuten kuvasta huomaa, on tämä ollut kovassa käytössä. Kaksi pumppausta riittää hyvin koko kasvoille ja kaulalle. Pullo on huurrettua lasia ja yksinkertaisuudessaan erittäin elegantin näköinen. Me likey. Seerumilla kerrotaan olevan korjaava ja kosteuttava vaikutus. Ja voin todellakin puoltaa kumpaakin väitettä. Ryppyjä ei niin hirveästi ole, että voisin niiden kertoa silenneen, mutta finnien arvet ovat vaalentuneet ja korjaantuneet vauhdikkaammin siitä lähtien kun tätä olen käyttänyt. Ja kosteutusteho on hyvä. INCIssä kolme ensimmäistä (veden jälkeen) ainetta ovat aloe veran lehtimehu(?), betaiini ja glyseriini. INCIstä löytyy myös mm. arganöljyä (7. listalla) ja ginseng juuren uutetta (9. listalla). Pahiksiakin INCIstä löytyy, mutta ovat listalla aika loppupäässä. Joten kaikenkaikkiaan aika hyvää tavaraa. Hintaa tällä oli 18,90€, mikä on sinänsä ihmeellistä, että netin ihmeellisessä maailmassa tätä myydään tuplahinnalla.. Olisiko Anttilan myyjättärellä tapahtunut hinnoitteluvirhe? No, joka tapauksessa minä kiitän edukasta hintaa! Tykkään tästä, ja suosittelen kyllä meille yli kolmekymppisille.


Putsareista on aina pulaa. Tai siis etsinnässä on aina sellainen putsari, jolla saa KAIKEN meikin pois kerralla (en vaan kertakaikkiaan jaksaisi alkaa hinkkaamaan silmämeikkiä pois eri aineella, laiska kun olen). Nyt on ollut käytössä Lumenen jo lopetettu Lift Touch- linjan puhdistusöljy, mutta kuten sanottua... Jos tulee vastaan tuote, jolla saa kaiken pakkelin kerralla irti naamasta, ni miehä ostan! No, työpaikkani yläpuolella sijaitsee paikallinen The Body Shop, ja myymälänhoitaja on ystäväni. Siellä sitten oli pilkkahintaan (6€ kappaleelta) myynnissä tätä...


Ja voi tyttöset ja pojat, että tämä toimii! Lähtee meikki, lähtee vedenkestävät rajaukset ja ripsivärit. Lisäksi tämä ei ole öljyä, vaan voidetta. Jättää ihon mielyttävän pehmeäksi ja ei kuivata. Pesee kuitenkin hyvin, mutta olen silti vielä käyttänyt tämän jälkeen Freemanin Päärynäputsaria viimeistelemään puhdistuksen. Kuudella eurolla kipale kun nämä sai, niin kyllä hymyilytti. Ja voin suositella pintakuivasta ihosta kärsiville, ja oikeastaan ihan kaikille, jotka haluavat meikistä eroon nopeasti päivän päätteeksi. Syy, miksi nämä olivat niin halvalla myynnissä oli se, että ilmeisesti joku toinen yhtiö on ostanut oikeudet tuohon Natrulift- nimeen. Näin ollen TBS joutuu vaihtamaan tuotteisiin nimet ja nämä vanhoilla nimillä olevat myydään halvalla pois. Joten juoskaapa TBS:ään katsomaan, josko näitä olisi!

Viimeisimpänä pitää mainita huulirasvarakkaus (mulla alkaa olla ongelma näiden huulirasvojen kanssa, niitä kerääntyy huolestuttavaa tahtia)...



Tämä Tokyo Milkin Absintti- huulirasva oli vaan PAKKO saada, kun näin sen Zalandon- kosmetiikkapuolella. Ja oi että... Nam, nam, nam!Ihanaa tavaraa, ja kun katsoo INCIä, niin tämä on ihan hyvälaatuistakin. Plussaa tuosta upeasta purkista, missä tämä tuli luoksein. Me loves. Merkkinä Tokyo Milk kiinnostaa paljon, pitäisi vähän tutkia voisiko sitä tilata mihin hintaan suoraan tuolta heidän nettiputiikistaan.

Mutta että näin tänään. Hömppää on nyt pakko olla elämässä, jälleen kun on paniikki puskenut välistä läpi kaiken ja on ollut pakko ottaa asiat hieman kevyemmin.

Hitaasti hyvä tulee, askel kerrallaan kohti kesää..

Pus och kram!

27. tammikuuta 2013

I love, love, loooove my Butt Naked

Hepskukkuu!

Vapaapäivä, vihdoin. Ja kaksi vielä tulossa tämän jälkeen, joten kerrankin saa levähtää. Ja kerrankin on aikaa päivittää blogia!

Noin viikko sitten saapui luokseni kaksi luomiväripalettia, joita odotin kovin, KOVIN innokkaasti. Kyseessä oli siis NYXin Butt Naked- paletti sekä Urban Decayn Naked Basics- paletti.

Oudon pinkki kuva, luultavimmin nämä valaistusolosuhteet syynä. Punainen seinävaate varmasti antanut oman värinsä tähän kuvaan...

Kumpainenkin saapui samana päivänä, joten jälleen tuntui joululta. Bheheeh... Mutta niin, Butt Nakedia olin himoinnut jo pitkään, sillä ainakin kuvista katsottuna se oli paletti joka olisi täydellinen minulle. Ja niinhän se onkin. En vierasta mitään luomivärien sävyistä.



Kuten kuvasta näkyy, Butt Naked on viileäsävyisen naisen unelma, luomivärien osalta ainakin. Sävyt ovat mielestäni kaikki taupe..Öööh...Sukuisia. Tosin oikean alakulman tumma luumu sävy ja tuo alarivin mattamusta eivät taupeihin mene. Muut ovat sitten taupe-kategoriassa minun mielestäni. On mattoja, satiinisia ja ihan kunnolla shimmerisiä sävyjä kaikissa tummuusasteissa. Eikä laadussakaan ole valittamista. Ei ihan päästä tosin Too Facedin pehmeysluokkaan, mutta ei kauaksi jäädä. Poskipunat, kaksi highlighteria ja vasemmalla alhaalla oleva aurinkopuuteri ovat myös laadukkaan tuntuisia. Ja reunimmaisena vasemmalla oleva poskipuna on muuten ihan järjettömän lähellä sävyltään kulttimainetta nauttivaa Narsin Orgasmia! Pitänee ottaa swatchkuva, kunhan jossain välissä on valoa tarpeeksi ja vertailla...

Urban Decayn Naked Basicsin tilasin arkipaletiksi. Se on itseasiassa ensimmäinen luomiväripalettini Urban Decaylta. En jaksanut innostua isommista Nakedeista, ja muutenkin isommat paletit noin yleensäkin vähän kauhistuttavat minua. Naked Basics on pieni, söpö ja kätevä. Se menee nimittäin meikkipussiini niin, että sinne mahtuu muutakin mukaan. Sävyt ovat vasemmalta oikealle Venus (luonnonvalkoinen, satiininen), Foxy (hyvin vaalea kellertävän valkoinen, matta), Walk of Shame (hyvin vaalea nude, matta), Naked2 (taupe, matta), Faint (lämmin ruskea, matta) ja Crave (mustanruskea, matta). Suosikkejani ovat nuo vaaleat sävyt, Naked2 taitaa olla ihan parasta. Valitettavasti Faint ja Crave eivät sävähdytä. Lämpimät sävyt eivät vaan toimi minulla. Laatu näissä on HYVÄ. Niin pigmenttisiä ovat, että taisin hieman yliannostella kun ensi kertaa meikkasin ja vaaleat sävyt näkyivät luomiltani vähän liiankin hyvin... Naked Basics on juurikin peruspaletti arkimeikkiin. Luultavimmin tämä sopii paremmin lämminsävyisille tyttösille. Itselleni tämä oli ehkä hiukan heräteostos ja katsotaan nyt miten tämän kanssa käy. Pidänkö vai annanko adoptoitavaksi.

Näin. Minusta siis tuli Butt Nakedin intohimoinen rakastaja, Naked Basicsin kanssa suhde on vielä hieman epävarmalla pohjalla. Jos päätän antaa NB:n adoptoitavaksi, niin ilmoittelen siitä kyllä täälläkin sitten tuolla MYYNNISSÄ- osiossa.

Nyt takaisin sänkyyn, huovan alle. Lukemaan upeaa Kaj Korkea-Ahon Tummempaa tuolla puolen- opusta.

15. tammikuuta 2013

Hyvien juttujen- laatikko

Heissan!

Tämä merkintä ei kyllä koske kosmetiikkaa lainkaan, vaan enemmänkin elämänasenteita ja pienestä iloitsemista.

Long story short, Facebookin ihmeellisessä multiversumissa kiersi joskus uudenvuoden jälkeen sellainen viesti, jossa kehotettiin ottamaan syrjään lasipurkki ja laittamaan sinne, lapuille kirjoitettuna, kaikki vuonna 2013 tapahtuneet hyvät asiat.

Ihastuin ideaan HETI.

Minulla ei ole ylimääräisiä lasipurkkeja, jotka olisivat tarpeeksi isoja. Mutta tyhjiä kenkälaatikoita löytyy. Joten otankin nyt asiakseni tuunata yhden kenkälaatikon "Hyvien Juttujen"- laatikoksi. Sinne sitten laitan kaikki hyvät jutut, mitä tänä vuonna tapahtuu.

Jalostin ideaa vielä pidemmälle, ja ajattelin, että ne pienetkin jutut laitan sinne. Vaikkapa auringonpaiste talviaamuna. Kesän ensimmäinen sade ja se tuoksu sen jälkeen...

Varmasti kivaa lukea niitä sitten tämän vuoden lopulla. Muistaa ne hyvät asiat tästä vuodesta.

Lupaan ottaa kuvaa boksista, sitten kun se on valmis!

Ja lupaan, että kosmetiikka-aiheinen postaus tulee seuraavaksi!

Olen lomalla tällä hetkellä. Käväisin Itä-Suomessa vanhempia ja siskoa&siskontyttöjä moikkaamassa. Ärsytti, kun olin niin väsynyt koko ajan. Mutta joulun väsymys näköjään iskee nyt. Olo on vähän samanlainen kuin tällä kaverilla...




Näin tänään. Postin pitäisi tuoda minulla NYXin Butt Naked- paletti, sekä UD:n Naked Basics- paletti päivänä minä hyvänsä. Kerron sitten niistä, kun ovat saapuneet ja olen saanut niistä hyvän kuvan!

Pus och kram.