Pages - Menu

28. maaliskuuta 2013

Too Faced: Boudoir Eyes- luomiväripaletti

Oliko pakko tilata? OLI.

Siitä lähtien kun olen ensimmäisen Too Facedin luomiväripaletin saanut, niin olen ollut intohimoisesti rakastunut niihin. Laatu on käsittämättömän hyvä, ja sävyt juuri sellaisia, jotka puhuttelevat minua ainakin tässä elämänvaiheessa. Ja oli siis ihan "no-brainer", että keväällä 2013 julkaistu Boudoir- kokoelma tulisi olemaan kohtalokas minulle. Selvisin tosin vähemmällä mitä ajattelin, tilasin vain luomiväripaletin vaikka alkuun oli vähän niin kuin PAKKO SAADA KAIKKI- fiilis.

Mutta päädyin siis tähän kaunokaiseen lopulta...

Kaunokainen oli pahvisessa paketissa, ja käsittääkseni
kaunokainen itse on peltinen, magneettisuljennalla.


Vaikkakin edellisessä paletissani, Naked Eyes- paletissa on samoja sävyjä kuin tässä Boudoir Eyes- paletissa, en silti kadu ostostani. Samoja sävyjä Naked Eyes- paletissa ja Boudoir- paletissa ovat In The Buff, Satin Sheets, Lap Dance ja Birthday Suit.




Kuten muidenkin Too Facedin palettien mukana tulee, tuli myös tämän kaunokaisen mukana pieni ohjelehtinen, miten sävyjä voi käyttää. Lappusessa kuitenkin kannustetaan käyttämään sävyjä ihan miten tykkää.

Se täytyy sanoa, että ihan noin intensiivisinä en ole saanut sävyjä toistumaan pelkällä UD:n Primer Potionilla tai CS:n Shadow Worx Mattella. Mutta Pixie Epoxylla onnistuu. Arkikäytössä en ole kokenut aiheelliseksi koko PE:n käyttöä. Ja arkimeikkiä ajatellen tämänkin paletin oikeastaan hankin. Tosin, juhlameikkikin onnistuu, sillä tummia sävyjä löytyy kyllä!



Valitettavasti omaa swatch-kuvaa en saanut otetta haastavien valo-olosuhteiden takia. Mutta swatchit löytyy esimerkiksi täältä. Pigmenttiä näissä on kuin... No vähän isommassa kylässä. Varsinkin tuo tummin sävy, French Tickler on PIGMENTTINEN. Sitä kun kerran kevyesti pyyhkäisee sormella ja sitten pyyhkäisee ihoa, niin tulos on tuon swatch-kuvan näköinen! Paletista löytyy mattasävyjä (In The Buff, Fuzzy Handcuffs, Garter Belt), satiinisia (Satin Sheets, Sugar Walls, Lap Dance, Voulez-Vous) ja shimmerisiä (Birthday Suit, French Tickler).

Yhteenvetona: I LOVE THIS! Ja vaikkakin hintava pikkupaletti on kyseessä, en silti kadu ostostani lainkaan. Sävyt ovat erittäin monikäyttöisiä. En edes säikähtänyt French Ticklerin kultaisia shimmerhippuja. Tämä paletti on kätevä niin arkena, juhlana kuin matkalla. Tällä tekee niin hillityn arkimeikin, nude- meikin kuin savuistakin savuisemman smokey-eye- meikin. Suosittelen lämpimästi.

In other news, viiden päivän vapaa. Aion väsätä koruja, ulkoilla, NUKKUA PITKÄÄN, katsoa hömppää, lukea, käydä katsomassa parikin keikkaa... Kaikkea kivaa. Ja kuvata meikkikuvia, sekä tehdä uusia postauksia (vaikkakin Blogger bugittelee jälleen, mietin tässä WordPressiin vaihtamista...).

25. maaliskuuta 2013

Metallista sinivihreää

Hepskukkuu! Sunnuntaina oli lööbauspäivä, ulkoilulla höystettynä. Koska kuitenkin olin hinkunut päästä kokeilemaan Sleekin Storm- palettia niin olihan se pakko sitten kokeilla tehdä sinisen ja vihreän sävyjä sisältävä smokey-eye- meikki. Tällaista jälkeä syntyi...

Ps. Älkää välittäkö kulmakarvoistani, menevät ihan miten sattuu. Tässä on sellainen kasvatusprojekti meneillään ja no... Sen näköiset on kulmatkin.


Pohjustuksena CS:n Shadow Worx Matte+Fyrinnaen Pixie Epoxy.
Liikkuvalla luomella Sleekin Storm- paletista alarivin vihreä sävy.
Luomivaossa samaisesta paletista vihreän sävyn viereinen tumma sininen sävy.
Alaluomella sekaisin kumpaakin sävyä, pohjalla vihreä ja päälle taputeltu keveästi sinistä.
(Minun paletti on testeripaletti, ja näin ollen en tiedä näille sävyille nimiä. Joku tietäväinen voinee valistaa?) 
Häivytys-sävynä, sisänurkassa ja kulmaluulla MF:n Pale Pebble.
Yläluomen vesirajassa Avonin musta SuperShock- kynä
Alaluomen vesirajassa Lancômen rajauskynä sävyssä 031 Indico Paris
Ripsissä Maybellinen Falsies Feathers wp.  
Eli siis nuo sävyt oli käytössä...






Ei nyt ehkä ihan keväisin meikki, varmaan paremmin kävisi uudenvuoden pirskeisiin, mutta ei haittaa! Helppo ja simppeli tehdä. Luulen, että Pixie Epoxyn takia nuo sävyt ovat noinkin voimakkaat. Luulen, että ilman PE:tä meikki on hieman utuisempi ja vähemmän metallinen. Sleekin luomivärit on pigmenttisiä, eli välttämättä ei PE:tä tarvitse pohjalle. Halusin vain testata, miten paljon sävyistä saa irti sillä.

Näin tänään! Posti toi minulle sellaisen "paketti oli liian iso postiluukkuunne"- lapun perjantaina... Tänään käyn hakemassa sitten sen paketin. Jänskättelee, että mitähän sieltä tulee! Luulen, että se on uusi Too Faced- paletti... Johon varmaan taas rakastun tulisesti. Oh myyyy...

Pus, pus!

17. maaliskuuta 2013

Arvostelussa Lancômen Teint Miracle

Kävipä eräänä kauniina päivänä niin, että päätin hankkia itselleni toisen meikkivoiteen selektiivisen kosmetiikan puolella. Minulla oli jo Illamasquan Skin Base (arvostelu/hehkutus täällä), joka kuherruskuukauden jälkeen on osoittautunut "ihan ok"- sarjan meikkivoiteeksi. Ihoni on kuitenkin muuttunut aika paljon siitä, mitä se oli silloin kun tuon Skin Basen hankin, joten tarvetta on ollut kevyemmälle ja kuultavammalle meikkivoiteelle.

No, Sokoksen verkkokaupassa oli tarjouksessa Teint Miracle, joten klik klik! ja homma oli ns. siinä.


Teint Miracleni on sävyssä 010 Beige Porcelaine, joka on itseasiassa ihan nappi sävy minulle. Hitusen ehkä tumma vielä tälle talvenkalpealle hipiälle, mutta kesällä luultavasti aivan täysin sopiva.

Odotin, että Teint Miracle olisi sellaista kamaa, joka antaisi oikein kiiltelevän lopputuloksen, ja tilauksen saapumista odotellessa iski pieni katumus. Fakta on kuitenkin se, että minulla on sekaiho ja T-alueeni ei todellakaan tarvitse yhtään lisää kiiltoa! Mutta yllätys oli positiivinen, kun tätä kokeilin.

Teint Miracle antaa mielestäni sellaisen semimatan lopputuloksen. Itse nykyisin laitan meikkivoiteen joko sormin tai RT:n Expert Face Brushilla, koska haluan meikkivoiteen todellakin sulautuvan ihooni. En halua sen jäävän ns. maaliksi ihon pintaan. Ja Teint Miracle tosiaan käyttäytyy hyvin niin sormilla levittäessä kuin siveltimen kanssa laitettuna. Se sulautuu ihoon ja antaa semimatan lopputuloksen. Peittävyys on myös sellaista medium- tasoa.

Käytän tämän alla primeria sekä puuteria T-alueella. Valitettavasti liika kiiltelevyys iskee noin kolmen tunnin jälkeen nenän ja poskien alueelle. Eli puuterointia tarvitsen tämän kanssa. Muuten Teint Miracle pysyy paikoillaan moitteettomasti.

Teint Miraclen väitetään antavan sellaisen "lit from within"- efektin kasvoille. Tätä en itse huomannut. Mielestäni TM on semimatan lopputuloksen antava kevyt meikkivoide, joka on ideaali aikalailla kaikille ihotyypeille. Tosin ihan ääripäät, eli rutikuiva ja kunnolla öljyinen iho eivät ehkä ole parhaimpia alustoja tälle meikkivoiteelle. Mutta kaikki niiden väliltä käyvät.

Olen ihan tyytyväinen, että tämän hankin. Keveä meikkivoide, jota käyttää hieman tärkeämmissä tilaisuuksissa. Ei mennyt 49€ hukkaan, mutten tiedä tuleeko uudelleen hankittua.

PLUSSAT:

  • Kevyt, antaa ihon hengittää.
  • Semimatta lopputulos
  • Keskiverto peittävyys (peittävyyttä saa enemmän toisella kerroksella)
  • Ei aiheuta mustapäitä.

MIINUKSET:
  • Ei pidä kiiltoa kurissa T-alueella, vaikka käyttää primeria.
  • Hinta
  • Lasipullo voi olla hankala joissakin tilanteissa.


Jep, jep. Täältä tähän. Ehkäpä taas meikkikuvia tiedossa seuraavaksi, jos oikein innostun. Hihii!

13. maaliskuuta 2013

Mukavuusalueen ulkopuolinen meikki

Minulla on aina ollut hieman vaikeuksia sietää ruskeaa sävyä luomillani. En pidä siitä, vaikka se kävisikin silmieni väriin hyvin.

No, tässä päivänä eräänä ajattelin sitten, että NYT KYLLÄ. Otin kätöseeni Sleekin Au Naturel- paletin ja aloin värkätä. Tässä lopputulos...

Pohjustus Coastal Scentsin Shadow Worx Mattella. Koko luomella Sleekin Au Naturel- paletin Nougat sävy. Luomivaossa ja alaluomella sävy Bark. Rajauksena Sleekin Ink Pot Eyeliner, sävyssä Dominatrix, ripsissä NYXin Le Chick Flick Boudoir wp (paras ripsiväri IKINÄ muuten)



Näköjään ruskea saa silmieni värin kirkkaammaksi. Ja kyllä minä ihan yhden työpäivän olin tällaisilla silmillä. En vaan tiedä sitten, miten tällaiset meikit sopii kun on ihan pikimusta tukka... No, mutta... Hiljaa hyvä tulee, ehkä mä opin vielä käyttämään ruskeaa...

Ps. Pahoittelut epätarkoista kuvista. En vaan nyt tunnu osaavan...


10. maaliskuuta 2013

Pretty Sleek!

Olen aina ollut aika huono-onninen. Kun tullaan siis arvontoihin. Lotossa olen kerran voittanut 10€.

Mutta nyt sitten onni potkaisi ja kunnolla! Voitin Pretty.fi- verkkokaupan Facebook- arvonnassa itselleni 50€:lla Sleek Makeupin tuotteita! Ensin en edes ollut tietoinen koko asiasta, sillä Facebook ei lainkaan ilmoittanut minulle, että Pretty.fi:n porukat olivat taganneet minut erääseen kommenttiinsa. Onneksi Prettyläiset laittoivat minulle sähköpostia asiasta, ja sain lunastettua palkintoni.

Ja sain siis valita palkintoni ihan itse! Upeaa, etten sanoisi...

Tällaisia juttuja otin...

Ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle...
- True Color Lip Stick, sävyssä Russian Roulette
- Pout Paint, sävyssä Minx
- Dip It- eyeliner, sävyssä Pink
- Pout Polish, sävyssä Peach Perfection
- i-Divine Storm- luomiväripaletti
- Blush, sävyssä Pomegranate
- Luminous Pressed Powder, sävyssä 01
Itseasiassa tuo Storm- paletti tuli minulle kaupanpäällisinä! Prettystä kyllä kerrottiin, että saan testerin Storm-paletista. Odotin, että saan jonkun pienen napin jostain Stormin sävystä, mutta sainkin sitten täysikokoisen paletin! Huh.. Testerin siitä tehnee se, että se on vanhempaa erää, eikä aplikaattoria tullut mukana. Mutta en muuten valita, Stormissa on useita sävyjä jotka kutkuttelevat minua juuri oikein.


Storm- paletti, tämä on vanhempaa erää koska paletin napit ovat ns. vohvelikuvioitu. Aikaisemmin hankkimassani Au Naturell- paletissa napit ovat tasaisia. Ylärivin vaaleat ja kimaltelevat sävyt kiinnostavat nyt kummasti, kun kesäkin on tulossa. Mutta toki alarivistäkin löytyvät siniset ja tuo upea tummanvihreä kiinnostavat. Ajattelinkin tehdä jossain vaiheessa pienen meikin noilla ja postata kuvan tänne. KIITOS PRETTYLÄISILLE TÄSTÄ YLLÄRISTÄ VIELÄ! Happy girl!
Olen jo käyttänyt Storm- palettia meikissä. Vaalea, shimmerinen sävy ylärivistä, toinen vasemmalla, on päässyt mukaan työmeikkiini tuomaan valoa silmien sisänurkkaan. Toimii siihen todella hyvin. Storm näyttää aika monipuoliselta paletilta, sävyt löytyy niin hillittyyn päivämeikkiin, kuin rohkeampaan juhlameikkiinkin. Ja pigmenttiä napeissa on kuin pienessä kylässä. Ainoastaan jäin kaipaamaan sellaista hieman luonnonvalkoista matta sävyä, jota käyttää pohjana. Silti, hyvin valitsivat Prettyssä tämän paletin minulle.

Mutta sitten minun valitsemiin tuotteisiin... Ensimmäisenä uusi suosikki huulipunani, True Color Lip Stick, sävyssä Russian Roulette.

Pahoittelut kuvan laadusta, kamera tärähteli, enkä löytänyt jalustaani. Pah, pah.

Kerrankin osasin valita tällaisen perus punaisen huulipunan, joka on täydellinen minulle. Russian Roulette on minun mielestäni neutraali punainen, joka käy minun ihon sävyyni hyvin. Lisäksi tämä on matta. Oi rakkautta... Huulipuna tuntuu kevyeltä huulilla, ja mattahuulipunien tapaan se tuntuu hieman kuivattavalta. Mutta ei liian. En kokenut lainkaan epämiellyttäväksi huulipunan tuntua, kun testailin tätä. Ja kestävyyskin on ihan ok. Mutta minun mielestä näitä tällaisia huulipunia on ihanaa lisäillä. Siinä on jotain tiettyä tunnelmaa, kun kaivaa käsilaukustaan peilin ja huulipunan, ja korjailee huulimeikkiään. Sellaista... Glamourin tuntua. Hih. Muista huulijutuista ei ole lähikuvaa, mutta otin siis Pout Paintin sävyssä Minx, ja Pout Polishin sävyssä Peach Perfection.

Pout Paint on Sleekin sivujen mukaan huulipigmentti. Ja sitä se kyllä on, nimittäin pigmenttiä tosiaan riittää. Reilusti annosteltuna tällä tuotteella saa aikaan todella kiiltävät ja erittäin maalatun näköiset huulet. Itse en välitä niin kamalasti sellaisesta lookista, mutta kun tuotetta annostelee hieman vähemmän ja hieroo sormilla sen huuliin hyvin, on lopputulos luonnollinen ja silti huulet ovat saaneet sävyä. Minx on tuollainen persikkainen nudesävy, joka menee arkena minulla loistavasti. Olen aikaisemmin hieman vierastanut persikkaisia sävyjä, mutta nyt ne ovat jostain syystä alkaneet viehättämään enemmän.

Pout Polish on sävytetty huulirasva, joka antaa kuitenkin aika hyvin sävyä huulille. Ja tosiaan, huulirasva tämä ennen kaikkea on! Incistä löytyy niin jojoba-, avokado-, kuin manteliöljyä. Myös sheavoita on mukana. Tosin kaikki nämä ovat kyllä loppupäässä inciä. Anyhow, tiesin jo minkälaisen tuotteen olin saamassa, sillä minulla oli ennestään jo Pout Polish sävyssä Perfect Plum. Nyt on sitten myös Peach Perfection.

Joskus kymmenisen vuotta sitten halusin pinkin eyelinerin. Silloin en sellaista mistään löytänyt. Sen jälkeen en pahemmin ole ajatellut enää pinkin eyelinerin hankkimista, mutta nyt sitten kun arvonnan voitin, niin tottahan toki sellainen piti ottaa palkintoon mukaan!




Dip It- eyeliner on erittäin pigmenttistä ja pysyi ainakin kädelläni pienestä käsien pesusta huolimatta. Tuo swatch- kuva valehtelee hieman, sillä sävy Pink on todellakin PINKKI. Luultavasti, jos kestävyys sallii, tämä pinkki ihanuus tulee koristamaan silmäluomiani kesällä. On sen verran raikas ja suorastaan kuuma pinkki sävy. En keksi tästäkään vielä mitään valitettavaa. No, ehkä sen, että parempi tämä olisi vielä jos olisi kynämuotoisena saatavilla. Mutta osaan minä sotkea näillä siveltimilläkin!

Pixiwoon siskosten vinkistä otin palkintooni mukaan myös kasvotuotteita. Sam ja Nic ovat kehuneet Sleekin poskipunia ja Luminous Pressed Powderia, joten mukaan lähti poskipuna sävyssä Pomegranate ja Luminous Pressed Powder sävyssä 01, joka on siis vaalein sävy.


Pomegranate on sävynä aika raju. Hyvin lähellä Fyrinnaen Temptationia. Ja pigmenttiä muuten RIITTÄÄ. Lisäksi mukana on kultaista pienenpientä shimmeriä. Saa nähdä, miten tämä käy minulle vai käykö lainkaan. Vähän tämä menee oranssiin, joten jää nähtäväksi, voinko tätä lainkaan käyttää. Keveällä kädellä ja huolellisesti ylimääräiset siveltimestä pois taputellen tämä antaa varmasti sellaiset aika lumikki-posket.



Luminous Pressed Powder on tosiaan aika luminous. Aavistuksen liian tumma tämä on vielä minulle koko kasvoilla käytettäväksi, enkä tiedä käytänkö lainkaan koko kasvoille, vai vain highlighterin tyyliin poskiluilla ja nenällä. Saa nähdä. Mukana on myös pienenpieniä mica-hippusia, jotka sitten heijastavat valoa. Pigmenttinen on tämäkin.

Kaikenkaikkiaan Sleekin tuotteet ovat laadukkaita, myös pakkaukset ovat laadukkaan oloisia. Iso plussa tulee puuterin ja poskipunan rasioiden isoista peileistä. Ehkä Sleekin salaisuus on siinä, että heidän tuotteet ovat hieman pienempiä. Esimerkiksi huulipuna on mielestäni 1/3-osan pienempi kuin mitä normihuulipuna. Minua ei tuotteiden pienet koot sinänsä haittaa, koska hinnat ovat edullisia ja laatu hyvä. Oikeastaan ainoa, missä Sleek petti odotukseni, on BB-voide. Tilasin sen aikaisemmin talvella Sleekin omilta sivuilta ja petyin aika karvaasti. Ei ole lainkaan minun hipiälleni tarkoitettu. Liian voidemaista jankkia. Muut Sleekin tuotteet ovat olleet vain positiivisia yllätyksiä.

Sleekiähän tosiaan saa sitten Pretty.fi:stä, ja myös Sleekin omilta sivuilta.

Vielä suuret kiitokset Prettyläisille, että ottivat yhteyttä kun ei minusta alkanut kuulumaan! Piristi kevättä kummasti kun sai hieman uutta täytettä ylipursuavaan kosmetiikkalaatikkoon! Hihii!

Pus och kram!




Ps. Niille tiedoksi, jotka nyt epäilevät että tämä on maksettu mainos joko Prettyn tai Sleekin puolelta. EI OLE. Linkit ovat sitä varten, että tuotteista kiinnostuneet voivat niitä käydä katselemassa. En saa mitään rahaa mistään blogini merkintöjen ansiosta. Bloggailen tuotteista siksi, että yksinkertaisesti rakastan kosmetiikkaa ja haluan vinkkailla hyvistä ja ei niin hyvistä tuotteista kanssasisarille- ja veljille. Nih!

5. maaliskuuta 2013

Koita tässä olla herkkulakossa ja keveämmällä ruokavaliolla, kun...

Jep, jep.. Talvella kertynyttä rasvakerrosta tässä yritetään saada ohenemaan. Mutta on hieman vaikeaa, kun on töissä kirjakaupassa ja luonnollisesti valikoimasta löytyy keittokirjoja... Ja varsinkin näitä kakku/kuppikakku/kaikenlaisia rasvaisia herkkuja- reseptikirjoja...


Nämä kaunokaiset lähtivät mukaani tuossa viikko sitten suunnilleen. Kasvisruokamaanantai on UPEA kirja kasvissyöjille ja no, oikeastaan kaikille. Löytyy mitä uskomattomimpia reseptejä, yksinkertaisista aina aika monimutkaisiin. Ja kuvitus, voi... (tähän Homer Simpsonin kuolaus- ääntä)...


Kirjan ideana on tarjota vuoden jokaisen viikon maanantaille kasvisruokavaihtoehto. Ja mikään ei tietenkään estä syömästä näitä ihanuuksia muinakin viikonpäivinä. Oma suosikkiresepti on vielä hakusessa, mutta yksi hyvä ja yksinkertainen on löytynyt. Paahtoleipä muussatulla avokadolla. Yksinkertaisesti paahtaa vain pari paahtoleipäpalaa, sipaisee toiselle hieman margariinia/voita, muussaa puolikkaan avokadon ja levittää sen leivän päälle. Perään hiukan suolaa ja pippuria, ja toinen leipäpala kanneksi. Täyttävä ja terveellinen aamiainen/välipala! Mukana on reseptejä niin Paul ja Stella McCartneylta kuin monilta huippukokeilta ja julkkiksiltakin, kuten Tom Aikensilta, Nick Sandlerilta, Twiggyltä, Kevin Spaceylta ja Vivienne Westwoodilta.

Toinen kirja, joka on viekoittelemassa minua syntisten herkkujen tielle on Marina Nerin kirjoittama Leivonnaiset. Kyseessä on hieman halvemman hintaluokan keittokirja, mutta se ei kyllä sisältöön ole vaikuttanut mitenkään... I mean, look at these pictures... ( ja jälleen Homer Simpsonin kuolausääntä, potenssiin 100000000...)

Baijerilainen hedelmäkakku... Om nom, nommmmmmm....

Syntistä, syntistä, SYNTISTÄ. Kirsikka/suklaa-juustokakku...

Tällaisen teen tänä vuonna synttäreilleni! 

Kirjan kirjoittaja, Manrina Neri opiskeli leipomo- ja koditoria-alaa Pariisin Le Cordon Bleu -oppilaitoksessa. Sen jälkeen hän työskenteli niin italialaisissa kuin ranskalaisissa jälkiruokakeittiöissä. 12,95€:lla saa siis aika laadukkaita reseptejä ja upeita kuvia, jotka saa veden herahtamaan kielelle. Kirjasta löytyy ohjeita niin kuppikakkuihin, kuivakakkuihin, juustokakkuihin, täytekakkuihin, kääretorttuihin ja ja ja ja... Yllättäen tämä kirja myytiin meiltä aika äkkiä loppuun. Taitaa tällä hetkellä olla pari vielä hyllyssä. Ja nyt kun kantiskortilla saa -15% pois keittokirjoista, niin luultavasti nämä lähtee aika äkäsesti meiltä.

Että joo. Koitappa tässä sitten olla herkkulakossa! No, olen kyllä ollut. Paitsi viikonloppuna saa yhtenä päivänä herkutella.

Jostain syystä muuten herkkulakkoilu on saanut aikaan sen, että olen sitten alkanut tilailemaan kosmetiikkaa runsaammalla kädellä. Tilasin mm. elämäni toisen selektiivisen puolen meikkivoiteen. Köh..Bheeh... Noh, kunhan en vararikkoon mene.

Mutta, että näin tänään. Kuvaherkuttelua herkkusuille! Kosmetiikkahömppää on tulossa piakkoin!

Pus, och kram!