Pages - Menu

25. heinäkuuta 2014

Hurahdus selektiivisen puolelle

IHAN ENSIN: Ulkoasua työstetään. Ja tiedän, että tuo yläbanneri on ihan väärässä paikassa. I'm working on it, tosin hieman löyhähköllä aikataululla. Koettakaa kestää. 

Juhannuksen jälkeen tapahtui ehkä pahin hurahdukseni selektiivisen kosmetiikan puolelle sitten... No en muista milloin viimeksi.

Ja toisaalta, en oikeastaan hankkinut kuin neljä tuotetta. Yksi Dior, yksi Estee Lauder, yksi Chanel ja yksi MAC. Silti, se on minulle paljon.



Diorin Rouge Dior, Voluptuous Care, sävyssä 786 Mauve Mystère

Chanelin Universelle Compacte- kivipuuteri sävyssä 160, Préface

Diorin huulipuna, sekä Chanelin puuteri tarttuivat käteeni aleista. "Harmittavasti" työpaikan naapurikaupassa, Emotionissa on eräs myyjätär, joka saa minut AINA ostamaan jotain kivaa. Siis AINA. Ja nämä lähtivät mukaan hänen suosituksestaan. Täytyy sanoa, että myyjätär osaa asiansa! Tuo Chanelin puuteri on käsittämättömän hyvä (joo, minä kyllä mielestäni boikotoin Chanelia, mutta no...Poikkeus vahvistaa säännön, right?). Se antaa kuulaan, luonnollisen lopputuloksen ja pitää ihon semimattapintaisena PITKÄÄN.

Diorin huulipuna ei ole ehkä ihan arkeen sopiva, mutta juhlaan se sopii vallan mainiosti. Ja no, ehkä kevyellä kädellä käytettynä tuo purppurainen sävy menee myös arjessa. Varmaan syksyllä, kun iholta on suurin rusketus lähtenyt, saa tuolla punalla oikein kivan "Lumikki"- lookin aikaiseksi.



MAC Mineralize Skinfinish sävyssä Lightscapade
Jokavuotinen kesäreissu Helsinkiin tuotti jälleen tulosta MAC- kosmetiikkarintamallani. Viime vuonna mukaan tarttui klassikkopuna Ruby Woo, nyt sitten korostuspuuteri Lightscapade, johon en voisi olla tyytyväisempi! Tämä ei ole sellainen "valon osuessa poskipäihini minut näkee avaruudesta saakka"- korostuspuuteri, vaan enemmänkin hyvin sellaisen hillityn korostuksen antava tuote. Olen surutta käyttänyt tätä myös kulmaluulla, silmän sisänurkassa, amorinkaarta korostamassa ja nenänvarressa. Myyjätär (hieman sellainen vanhempi, omien sanojensa mukaan viittäkymppiä lähestyvä) kertoi, että hän käyttää tätä ihan surutta ja on tyytyväinen siihen, että tätä tarvitsee vain hieman. Kestää kuulemma pienen ikuisuuden. Ja no, kun minulla nyt muutenkin on näitä korostustuotteita kerääntynyt, niin voi olla että ei tarvitsisi enää ostaa yhtäkään lisää... But hey, you know me... 

Estee Lauder Double Wear Light- meikkivoide sävyssä 1.0. HG- meikkivoiteeni on löytynyt.
Estee Lauderin meikkivoiteesta olin kuullut hypetystä kaikilta mahdollisilta tahoilta, joten pakkohan siihen oli investoida. "Fiksuna" tyttönä tilasin tämän Strawberrynet.comista. Joo, oli halvempi siellä, mutta kappas kun jämähti sitten tulliin ja tuli ne maksut siihen päälle. Tästä viisastuneena ostan jatkossa DWL:ni ihan kotomaasta. Ja tätä tulee kyllä jatkossa IHAN VARMASTI ostettua. Todellinen Holy Grail- meikkivoide! Pysyy, pysyy, ja PYSYY. Olen testannut, jopa äärimmäisessä helteessä. Ja ei, tämä ei kakkuunnu, ei keräänny nenänpieliin, ei liikahdakaan. JA, iho hengittää, joten kiiltelyä ei nyt pahemmin ole. Toki kovimmilla helteillä tämäkin on alkanut kiiltelemään, mutta luonnotontahan se olisi jos ei kiiltelisi!

Näin tänään. Päivitystahti on taas ollut vähän hidasta, syytän.. Öööh... Hellettä! Seuraavalla kerralla kerron tuotteista otsikolla "Hyvät ja halvat!". Untill then, PUS OCH KRAM!

13. heinäkuuta 2014

Testissä Elivon kasvonhoitotuotteita

Heipparallaa ihanaiset!

Tässä on venähtänyt aikaa taas edellisestä postauksesta, pahoittelut! Kesä yllätti, loma yllätti. Ja muutenkin, elämä on yllättänyt. Positiivisessa ja negatiivisessa.

Mutta, hömppä pelastaa ja nyt sitten hömpän pariin!

Hain tuossa aikaisemmin keväällä mukaan testaamaan Elivon kasvonhoitotuotteita. Ja pääsin! Sain testiin nämä tuotteet:

Puhdistusvaahto herkälle iholle
Kasvovesi herkälle iholle
24h Syväkosteuttava kasvovoide kaikille ihotyypeille
Testi kesti kokonaisuudessaan kolme viikkoa, ja sen tulokset voi lukea täältä.

Itse tykkäsin Elivon tuotteista. Puhdistusvaahto on hyvä perusputsari herkkäihoisille, se irrottaa yllättävän hyvin meikin ja lian, mutta koska teen aina kaksoispuhdistuksen niin tuon jälkeen yleensä vielä putsasin kasvot syväpuhdistavalla puhdistusaineella. Vedenkestävää ripsaria Elivon puhdistusvaahdolla on turha yrittää irroittaa, eli siinä mielessä ei ihan sellainen monitoimituote. Mutta hyvä perusputsari herkkäihoisille kuitenkin!

Kasvovesi on myös ihan peruskamaa, tosin yllättävän rauhoittava ja virkistävä samaan aikaan. Tuoksu on raikas, ja erilainen mihin olen kasvovesissä tottunut. Aamulla tämä herättää ihon hyvin, ja valmistelee sen muita hoitotuotteita varten moitteettomasti.

Mutta sitten, tuo 24h syväkosteuttava kasvovoide... Uusi HG-tuote on löytynyt!!! Tämä voide käy mielestäni ihan kaikille ihotyypeille. Se kosteuttaa, ja samalla kuitenkin imeytyy nopeasti, eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Käytin tätä voidetta niin päivävoiteena, meikin alla, kuin yövoiteena. Ja ihoni tykkäsi, todella, TODELLA paljon. Meikin alla se toimi hyvin, piti ihon kosteutettuna koko päivän, muttei saanut meikkiä "kakkuuntumaan", eikä aiheuttanut ylimääräistä kiiltoa. Yövoiteena tämä toimi myös, välillä sekoitin pari tippaa jojobaöljyä mukaan, välillä käytin kosteuttavaa seerumia alla, välillä ihan yksinään. Ja toimi, joka ikinen kerta. Lisäksi, voide tulee pumppupullossa, joten hygienisyysaspektikin on kohdillaan. Aivan lyömätön ihoni kosteuttaja! Edes La Roche Posayn sekaiholle tarkoitettu kosteusvoide ei vedä vertoja tälle ihanuudelle. Ostan ihan varmasti uudelleen tätä! Ja suosittelen, lämpimästi.

Hinnat Elivon tuotteilla ovat hieman kalliimmat, kuin tavallisilla marketista saatavilla ihonhoitotuotteilla, mutta mielestäni ainakin tuon kasvovoiteen kohdalla, kannattaa laadusta maksaa. Puhdistusvaahdon ja kasvoveden kohdalla en lähtisi maksamaan ehkä niin paljoa. Parempiakin tuotteita saa, halvempaan hintaan.

Näin tänään. Lupaan taas hieman enemmän olla aktiivinen täällä. Lupaan kuitenkin myös nauttia kesästä. Ja hei, nauttikaa tekin! Pus och kram!